Franka x Sara Jo – sjajan duet regionalnih pop zvijezda

Dvije regionalne pop zvijezde Franka i Sara Jo snimile su glazbeni duet, priču koja nam opisuje što se dogodi kada između dvije snažne i iskrene prijateljice stane – ON!

Dvije uspješne pop pjevačice, kako na domaćoj glazbenoj sceni, tako i regionalno, duet spremaju još od srpnja ove godine, kada je Sara Jo gostovala na Frankinom solo koncertu u Vodicama, gdje su pokazale kako savršeno funkcioniraju zajedno.
Već dugo imam želju snimiti duet koji odiše ‘ženskom energijom’. Za svoj prvi duet čekala sam savršenu priču i pjesmu! Sara je bila na vrhu liste mojih želja. Na kavi smo shvatile koliko smo slične i kako moramo snimiti pjesmu! Jedan od prvih dogovora bio je da u spotu moramo plesati, što se na kraju i dogodilo”, rekla je Franka kroz osmijeh.

Još prije nego što smo se upoznale, pratile smo jedna drugu i čini mi se da su dugo postojale simpatije i poštovanje s obje strane. Prijedlog da radimo zajedno učinio mi se kao fenomenalna ideja, a gostovanje na Frankinom koncertu u Vodicama bila je potvrda dobrog spoja energija! Ubrzo smo u Bassivity studiju u Beogradu odabrale i pjesmu. Odmah smo se složile između nekoliko pjesama, odlučile se za demo snimku koja je kasnije postala naš zajednički singl – ‘On’“, dodala je Sara Jo.

Pjesma pod nazivom “On” obje pjevačice dovodi u sasvim novu glazbenu situaciju u kojoj publici donose moderan pop zvuk inspiriran španjolskim ritmom i ‘mirisom’ flamenca – što kroz glazbu, što kroz videospot. Priča u režiji Nemanje Novakovića i produkciji NN media pripremala se više od tri mjeseca, a snimana je dva dana u filmskom studiju i na lokacijama u Beogradu. Govori o Njemu, koji vrlo lako može stati između dvije prijateljice, a tko pobjeđuje – doznajemo u videospotu! Za snimanje u studiju tjedan dana je građen filmski set s dvije sobe u kojima se odvija dio zanimljive priče.

Spot nikako nemojte shvatiti ozbiljno! Šalile smo se da nas najviše zanima kako će muškarac redatelj vidjeti ovu priču! I dobili smo njegov zanimljiv, satirični prikaz kako se riješiti frajera koji vas ne zaslužuje. Naravno, to funkcionira samo u zamišljenom, filmskom svijetu“, rekla je Franka.

Na produkciji pjesme radili su Luka Jovanović Luxonee i Bojana Vunturišević dok je prateće vokale snimala Darija Hodnik. Svi koji su čuli pjesmu ostali su ugodno iznenađeni zanimljivim pop zvukom – sigurno nas čeka vruća glazbena zima uz Franku i Saru Jo!

(Izvor, foto: CR press)