Glazbena diva Amira Medunjanin dolazi u Lisinski Atrium

Sutra, 21. svibnja Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog započinje sa svojim bogatim glazbenim programom u novom ciklusu – Lisinski Atrium. Oštećeni svod dvorane, Lisinski je zamijenio pozornicom pod otvorenim nebom, u prolazu između Hrvatske matice iseljenika i Dvorane gdje nastavlja svoj poznati ciklus vrhunskih glazbenih događanja.

Nakon sutrašnjeg otvorenja u koje će nas uvesti Zagrebačka filharmonija, u Lisinski nam dolazi pjevačka diva čarobnog glasa – Amira Medunjanin. Sjajna Amira održati će čak dva koncerta, u nedjelju 23. svibnja te dan kasnije, u ponedjeljak 24. svibnja 2021. 

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

“For Hime and Her”  – jedan od 10 najboljih albuma godišnje liste World Music Charts Europe

Popularna pjevačica predstavlja svoj posljednji  album ”For Him and Her”, album koji se našao među top 10 najboljih albuma prestižne godišnje liste World Music Charts Europe.

Osim što je postigao ogroman uspjeh, sjajno je prihvaćen od publike i kritike te dokazuje kvalitetu i veličinu ove glazbene dive sa jednim od najdistinktivnijih glasova ne samo na domaćoj već i na svjetskoj glazbenoj sceni. Izuzetno je to  priznanje  Amiri, ali  i sjajnoj ekipi glazbenika s kojima je  realiziran album „For Him and Her“: Shyrkhan Agabeyli (bas), Bojan Zulfikarpašić (perkusije i Moog Matriarch), Predrag Vasić (gitare i mandolina), Ismail Lumanovski (klarinet), Mustafa Šantić (harmonika), Vladimir Ćuković (violine) i Pantelis Stoikos (truba).

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Dvanaest pjesama, evergreeni Svirajte mi tiho, tiše, Ja nemam prava nikoga da volim, Čekaj me, Šta će mi život, Što je tužna tako ova noć, Rane moje, Kad se voli, što se rastaje, Srećo moja, Danka, Dva smo sveta različita, Što te večeras nema i Umoran sam od života pjesme su kojima je Amira svojom interpretacijom udahnula dašak svoje posebne emocije i napravila album za pamćenje koji je definitivno našao put do srca brojnih Amirinih obožavatelja.

Ulaznice za nadolazeće koncerte potražite ovdje ili na linku Koncertne dovrane Vatroslav Lisinski.