Gostovanje glumice Gordane Gadžić u Art Caffeu kod Borisa Homovca 07. siječnja 2021.

Gordana Gadžić, glumica, supruga glumca, majka glumca i ravnateljica Teatra Rugatino, gostuje u Art Caffeu kod Borisa Homovca u četvrtak, 07. siječnja 2021., u 18:30 sati.

Rođena i odrasla u Beogradu, gdje je završila Akademiju i počela uspješnu karijeru na filmu, kazališnim daskama i televiziji, ovjenčanu Zlatnom arenom, dolaskom u Zagreb na snimanje glavne uloge u filmu “Čovjek koji je volio sprovode” sa Zoranom Tadićem, njezin život potpuno se mijenja. Zaljubljuje se u poznatog glumca, partnera sa seta Ivicu Vidovića, ubrzo odlučuje udati za njega i započeti život u Hrvatskoj.

U emisiji govori o životu i odnosu prema Beogradu, ljubavnoj priči s jednim od najboljih hrvatskih glumaca, otporu glumačke i kulturne sredine zbog miješanog braka, profesionalnoj kalvariji u Dubrovniku, suradnji s etabliranim filmskim redateljima Markovićem, Golikom i Tadićem, radu na monografiji te munjevitoj karijeri sina Filipa.

Ne propusite ovu fantastičnu emisiju na Z1 Televiziji, Tv Jadran, Tv Šibenik, Prigorska Tv i na službenom YouTube kanalu!