Gostovanje Jasenka Houre u Art Caffeu kod Borisa Homovca, 1. travnja 2021.

Art Caffe Borisa Homovca nastavlja sa gostovanjima atraktivnih gostiju, u  20. emisiji gost mu je legendarni roker Jasenko Houra, vođa benda “Prljavo Kazalište”. U četvrtak 01.04.2021. na Z1 televiziji u 18.30 i u subotu u 23.00 sata pogledajte gostovanje legendarnog rokera, a nakon toga i na ostalim partnerskim tv postajama.

Legenda hrvatske rock scene, frontman i skladatelj „Prljavog kazališta“, koji je na sceni 40 godina, iskreno progovara o fenomenu opstanka, o konkurenciji i rivalstvu s „Parnim valjkom“ i Hasanefendićem, fenomenu osamdesetih, novim generacijama koje znaju sve njihove pjesme te postoji li danas kvalitetna rock scena.

Houra govori i o odnosu prema politici, neostvarenoj želji da dovrši mjuzikl prema omiljenom romanu, prisjeća se odnosa sa svojim roditeljima,  u usporedbi  s odnosom  prema svojoj djeci danas, o tome kako je od majke naslijedio ljubav i strast prema likovnoj umjetnosti i tržištu slika, hoće li ga netko od potomaka naslijediti u glazbenim vodama, o odnosu s članovima banda, koji su mu u međuvremenu postali i obitelj i kumovi….

Izvor: Unimedia press