Grupa Jovalius predstavila obradu poznatog hita ”Only You”

Nakon zapaženog uspjeha s prethodna dva singla Ne zovi me više i Koliko vrijede uspomene, grupa Jovalius predstavlja obradu bezvremenskog hita Only You, popularne grupe Yazoo. Obrada pod nazivom Na pola donosi odmak od prethodne dvije pjesme žestokog ritma, a donosi nježnu, melankoličnu atmosferu koja u sasvim novom ruhu, uz gudače, trubu i bendu svojstveno višeglasno pjevanje, otkriva novo lice svestranog Jovaliusa. Bend se može pohvaliti kako je među rijetkim izvođačima u Europi dobio ekskluzivno pravo na obradu ove pjesme i to od samog autora glazbe i njegove diskografske kuće Sony Music Publishing, a putem hrvatske agencije IDM Music.

Autor glazbe je Vince Clarke, tekst potpisuje Renato Lukić, dok aranžman i produkciju potpisuje Goran Kovačić, višestruko nagrađivani producent te aktualni dobitnik nagrade Porin za produkciju najboljeg albuma pop glazbe. Pjesmu prati i video spot producenata Bojana Molnara i Domagoja Oklopčića iz studija Efekt Media.

Na pola je tek druga obrada ove pjesme u Europi, dok prva datira čak iz 1984.godine kada je pjesmu obradila engleska grupa Flying Pickets. Prva dva singla grupe Jovalius proglašena su Hitom tjedna glasovima gledatelja Hrvatske radiotelevizije, a njihov uspjeh zasigurno će nastaviti pjesma Na pola, čiji je cilj podsjetiti na veliki hit grupe Yazoo, ali s hrvatskim tekstom i novim aranžmanom osvojiti domaću publiku. (Croatia Records, Foto: Matija Škalić)