Hans Zimmer – najpoznatiji tvorac filmske glazbe ovog travnja uživo Ljubljani!

Nakon svjetske turneje koja je privukla više od milijun obožavatelja u arene, stadione i pozornice na otvorenim prostorima, skladatelj nagrađivan Oscarom, Grammyjem i Zlatnim globusom – Hans Zimmer vraća se na pozornicu s novom velikom turnejom kroz Europu od veljače 2022. Zimmeru će se na nastupima pridružiti bend, orkestar i zbor kako bi izveli hit glazbu iz omiljenih filmova obožavatelja, kao i novije skladbe. Uz to, Zimmer će izvoditi djela koja se često ne izvode uživo.

Skladatelj Hans Zimmer je najpoznatiji i najutjecajniji tvorac filmske glazbe našeg doba. Skladatelj, koji je 2018. godine dobio 11. nominaciju za Oscara za glazbu u hitu Christophera Nolana – Dunkirk, je inovirao izvedbu filmske glazbe uživo.

Publika nesumnjivo može očekivati ​​raskošne nastupe 2022. Njegovi prethodni koncert “Hans Zimmer Live” izvodili su se između 2014. i 2019., iznenadivši i milijunsku publiku i kritičare. Umjesto projiciranih filmskih scena, Zimmer je na središnjoj pozornici nastupio kao glazbenik i domaćin s orkestrom, zborom i pratećim ansamblom, omogućujući slušateljima da u potpunosti urone u njegove voljene skladbe iz filmskog svijeta.

Europskom turnejom “Hans Zimmer Live – Europe Tour 2022”, popularni filmski skladatelj vraća se na koncertnu pozornicu na veliki zahtjev svih obožavatelja i ljubitelja njegove glazbe.

Ulaznice za ovaj spektakl potražite u sustavu Eventima.

(Izvor, foto: Eventim.hr)