Himna herojima

Naša glazbena diva, Vanna, snimila je himnu, svojevrsnu odu, posvećenu svim znanim i neznanim herojima na koje često zaboravimo u ovim teškim  i izazovnim vremenima.

Stihovi Junaka – dio su društveno odgovorne kampanje Ožujskog piva „Otpjevani junaci“ gdje je publika, u sklopu online natječaja pomogla osmisliti stihove pretočene u Vanninu pjesmu, koju je uglazbio  Ante Pecotić, dok iza aranžmana i produkcije stoji Bojan Šalamon – Shalla iz Rubikon Sound Factoryja. Kako bi “Junaci” dobili i glazbeni video spot zaslužan je redatelj Nevio Smajić koji je uz kadrove sa samog studijskog snimanja pjesme uvrstio i kadrove iz Žujine kampanje “Dobri ljudi“.

Humanitarna kampanja svojevrsna je zahvala svim doktorima, medicinskom osoblju, spasiocima, volonterima, humanitarcima, penjačima, građevinarima, redarima, pripadnicima vojske i policije te svima ostalima koji nam u vremenima velikih izazova pokazuju pravo lice ljudske dobrote. Upravo zato će njihova dobra i nesebična djela živjeti i ostati zapamćena u prekrasnim stihovima koje vam donose Junaci.

Info/ photo: Croatia records