Hotel Millenium Deluxe, novi luksuzni hotel na Kvarnerskoj rivijeri

Hotel Millenium Deluxe smješten uzduž morske obale u idiličnom kvarnerskom gradiću Selcu pruža svojim gostima iznimno visoku razinu intime, udobnosti i luksuza.

Kompleks hotela zaštitnički je obgrlio prekrasnu i prostranu terasu s kojeg se pruža nesvakidašnji pogled na otok Krk koji svojom ljepotom nadahnjuje od ranih jutarnjih do kasnih večernjih sati.

Uz uživanje u morskim radostima, dva stilski integrirana vanjska bazena, jedan za odrasle, a drugi za djecu pružit će osvježenje tijekom dana i neponovljivu razonodu poštujući individualne potrebe svakog gosta.
Trenutno sedamnaest od ukupno dvadeset i pet planiranih elegantno i moderno uređenih soba pružaju istinski deluxe doživljaj, a razina uslužnosti djelatnika hotela razmazit će vas u potpunosti osiguravajući vam nasušno potrebnu oazu mira.

 

Restoran Millenium, na samo par koraka od obale, u opuštajućem ambijentu svojim gostima pruža istinski gourmet  doživljaj.  Bogata ponuda osigurana u vrhunskom restoranu zadovoljit će u potpunosti hedonista u vama. Raskošan švedski stol tijekom jutra, a od podneva uživanje u najfinijim morskim i mesnim delicijama uz á la carte fine dinning ponudu okrijepit će vaše tijelo nutrijentima i okusima koji će oduševiti vaše nepce.

Sa svojih 150 sjedećih mjesta idealna je lokacija za večeru uz more, ali i za razne svečanosti poput domjenaka, krstitki, vjenčanja….

Hotel Deluxe  Millenium  kao i restoran Millenium dio su Pertičević grupe, u vlasništvu poznatog hrvatskog poduzetnika Damira Petričevića.

Za sve dostupne informacije i rezervaciju smještaja budite slobodni kontaktirati Millenium deluxe hotel putem maila:  hotelmilleniumdeluxe@gmail.com. 

U trenutku kada poželite kulturu i zabavu Selce se u večernjim satima transformira u kazalište na otvorenom koje će vas odvesti na magično putovanje. Usto, Selce je jedno od najuređenijih turističkih naselja na Kvarneru, a blizina Crikvenice, otoka Krka, Rijeke i Gorskog kotara te njegovog Nacionalnog parka Risnjaka pružit će vam mogućnost za izlete ispunjene avanturom i aktivnostima ovisno o vašim osobnim željama.