Igor Delač predstavlja videospot za hit singl “Samo zbog vas”

Igor Delač se nakon duže stanke uzrokovane bolešću vratio na glazbenu scenu s novim hitom “Samo zbog vas”, a sada za istu predstavlja i videospot. Vedra i radiofonična pjesma na prvu ulazi u uho, a kako su svih sedam prethodnih singlova Igora Delača osvojili 1. mjesto nacionalne službene top liste HR Top 40, ne čudi kako se i ovoj pjesmi nasmiješila ista sudbina pa se od samog izlaska drži vodećih mjesta na ljestvici. Autorsko-producentski tim Hit Factory (Ivan i Miroslav Zečić) svaku je dosadašnju Igorovu pjesmu učinio posebnom i zanimljivom, a njihov jedinstven koncept rada bazira se na skladanju “po mjerama” svakog pojedinog izvođača. Najposebniju i najiskreniju priču do sada nosi upravo ova pjesma, a za spot je zaslužan CroRec Digital.

Pjesma “Samo zbog vas” Igorova je posveta i zahvala svima onima koji su mu na bilo koji način pružali podršku u njegovoj borbi protiv zloćudne bolesti. Opasna i potencijalno fatalna bolest dijagnosticirana mu je upravo na dan objave njegovog prošlog singla “Nikad nije kasno”. U tom trenutku Igor se suočio s najtežim izazovom u životu. U samo jednom danu sve do tada bitno postalo je nebitno i palo je u drugi plan, pa tako i njegova glazbena karijera. Nakon početnog šoka Igor je spoznaju da boluje od maligne bolesti prihvatio s optimizmom i bez straha, s čvrstom nakanom da se bori i pobijedi. U tome su mu od velike pomoći bili obitelj, prijatelji, vjerni obožavatelji te svi oni koji su njemu i njegovim pjesmama pružali podršku, što je kod njega pobudilo dodatnu nadu i neuništivi optimizam te mu dalo snagu da hrabro krene u borbu s najtežom bolesti, a na kraju i pobijedi. Kako i sam kaže u pjesmi: “Kada vjeruješ, sve je moguće”.

“Protekla je godina za mene bila izuzetno stresna i turbulentna jer sam se iznenada suočio s malignom bolesti. Više mi ništa nije bilo važno osim borbe za vlastiti život. Ono što mi je posebno dalo nadu u ozdravljenje, bila je spoznaja da je u životu sve moguće ukoliko se u to vjeruje i ako se to stvarno želi. Prije tri godine bio sam uvjeren da je moja karijera na zalasku i da više nije moguće da bilo što značajnije napravim i onda se dogodilo čudo. Krenula je fantastična suradnja s mojim dragim prijateljima Ivanom i Miroslavom Zečićem. Zahvaljujući njima i dragim ljudima na radijskim postajama, glazbenim urednicima i njihovim slušateljima, moje nove pjesme u pop izričaju postale su hitovi koji su vladali top listama. Tada sam shvatio da je u životu apsolutno sve moguće ukoliko vjeruješ u sebe te da nikada nije kasno da ostvariš svoje snove. To je bio jedan od ključnih momenata u životu koji mi je dao dodatnu snagu, optimizam i vjeru da mogu pobijediti bolest.
Isto tako, želim da moja priča i pjesma “Samo zbog vas” sa svojom porukom te vedrinom i optimizmom kojom zrači, na neki način budu od pomoći svima onima koji se u životu susreću sa nepremostivim preprekama, kao i oboljelima od najtežih bolesti. Neka ustraju u svojoj borbi stalno ponavljajući ‘ja želim živjeti’, jer život je najljepši i najvrijedniji dar koji imamo.” – rekao nam je Igor Delač.

S pjesmom “Samo zbog vas” Igor Delač najavljuje skori izlazak istoimenog albuma koji će se naći u prodaji idući mjesec. Na albumu će biti svi dosadašnji Igorovi hitovi, kao i neke nove pjesme koje će biti svojevrsno iznenađenje za njegovu publiku i koje će otkriti novi smjer u kojem će se nastaviti Igorova glazbena karijera.

(Izvor: CR press, foro: Tomislav Šilovinac)