Istražili smo nove filmove na omiljenom streaming servisu

Najpoznatiji streaming servis na svijetu, Netflix, svakog mjeseca iznenađuje nas novom ponudom filmova. U nastavku pogledajte nekoliko naših favorita i uživajte u kišnom danu i omiljenom filmu!

”Stowavay”

Na drugom mjestu nagledanijih filmova u Hrvatskoj nalazi se popularni znanstveno fantastični triler u kojem glume Anna Kendrick, Daniel Dae Kim, Shamier Anderson i Toni Collette. Posada od troje istraživača nalazi se na misiji u svemiru kako bi istražili mogućnosti života na Marsu. Međutim, naići će na problem kada se u kapsuli nađe i četvrti putnik na kojeg nisu računali.

”Love and Monsters”

Sedam godina nakon strašne apokalipse u kojoj je stradalo devedeset posto čovječanstva, Joel živi u skloništu ispod zemlje sa nekolicinom preživjelih. Nakon što se putem radija povezao sa bivšom djevojkom iz srednje škole, izaći će iz bunkera i suočiti se sa svim čudovištima i problemima koji će mu se naći na putu. Čini se da je ovaj film oduševio veliki broj gledatelja budući da se nalazi na visokom četvrtom mjestu najgledanijih filmova!

”Chadwick Boseman: Portrait of an Artist”

”Chadwick Boseman: Portrait of an Artist” dokumentarac je posvećen legendarnom glumcu koji nas je prerano napustio u kolovozu prošle godine. Brojni glumci i producenti ujedinili su snage i na najljepši način odali čast velikom glumcu i čovjeku.

”Synchronic”

Uzbudljivi znanstveno fantastični film iz 2020. godine u kojem glume Jamie Dornan i Anthony Mackie napokon je dostupan na Netflixu. Dvojica bolničara počinju preispitivati vlastito poimanje stvarnosti nakon suočavanja sa nekoliko bizarnih smrti koje su povezane sa novim narkotikom sa zapanjujućim učinkom koji je dostupan u gradu.

”Life In Color With David Attenborough”

Dokumentarni serijal ”Life In Color With David Attenborough” u tri nastavka gledateljima približava svijet životinja i pomoću inovativne tehnologije objašnjava kako životinje koriste boje kako bi preživjele u divljini. Budući da se trenutno nalazi na 9. mjestu najgledanijih filmova u Hrvatskoj, sigurni smo da će vas oduševiti!

(Izvor fotografije: Pexels.com)