Janko Popović – jedan od najpopularnijih i najtraženijih hrvatskih glumaca gostuje u Art Caffeu kod Borisa Homovca, 18. ožujka 2021.

Popularni glumac Janko Popović gostuje u Art Caffeu Borisa Homovca u četvrtak, 18. ožujka, u 18:30 sati, te u subotu, 20. ožujka u 23:00 sata na Z1 televiziji, te prema rasporedu na programima Tv Jadran, Trend tv, Prigostka  Tv, Šibenik Tv, Radio televizija HB, Vinkovačka plava Tv. Također, emisija će nakon premijernog emitiranja biti objavljena na YouTube kanalu Art Caffea.

Jedan od najpopularnijih i najtraženijih hrvatskih glumaca, iznimno popularan i u susjednim zemljama, u otvorenom razgovoru otkriva kako se posvetio sebi u posljednjih godinu dana. Prisjeća se gubitka majke, govori i o ranom sazrijevanju i kako je s 18 godina postao otac, te o tome zašto su godinama redatelji zazirali od njega, kao zvijezdi telenovela, zašto nije postao član ansambla etabliranih velikih kazališnih kuća te kako se nosi sa slavom i medijima, koji istražuju po njegovoj intimi. Također, Janko nam u emisiji govori smatra li da je hrabar glumac, s obzirom na to da ne preza od obnaživanja pred kamerama, igranja homoseksualaca  i snimanja erotskih scena, što većina njegovih kolega odbija, te kako tumači toliko zanimanje za njega u srpskim produkcijama i medijima…