Jedna od najvećih hrvatskih primabalerina Almira Osmanović u Art Caffe-u kod Borisa Homovca

Jedna od naših najvećih primabalerina, ravnateljica Baleta HNK u Zagrebu i Splitu, pedagoginja, kazališna i filmska glumica ekskluzivno gostuje kod Borisa Homovca u Art Caffeu.

U razgovoru, Almira spoređuje situaciju u baletnim ansamblima nekad i danas te zašto je nezahvalno biti ravnateljicom Baleta u kazališnim kućama. Priznaje kako su je zabavljale usporedbe i rivalstva s kolegicom Irenom Pasarić i zašto već godinama nije u dobrim odnosima s Dinkom Bogdanićem. Priča zašto je pala u depresiju kad je preuzela splitski Balet i kako se izvukla iz te krize. Prisjeća se sjajnih suradnji s Nadom Kokotović i Ljubišom Ristićem u Subotici te s legendarnim koreografom Milkom Šparemblekom. Otkriva kako joj je bilo glumiti na sceni pokraj jednog Šerbedžije i zašto prihvaća filmske uloge. Gledateljice će zanimati i tajne njezinog dobrog izgleda i kondicije, na ćemu joj i danas mogu pozavidjeti mnoge mlađe žene.

Emisiju možete pogledati na službenom Youtube kanalu Art Caffe  na kojem se nalaze i arhiva svih prethodnih emisija koje se emitiraju na Z1 televiziji četvrtkom u 18.30 i subotom 23.00 sata kao i na drugim partnerskim televizijama: Tv Šibenik, SBTV, Vinkovačka plava tv, RTV HB, TV Jadran, Ptigorska tv, Trend tv.

(Izvor: PR)