Jeste li već čuli za Šizu?

Šiza je novi post punk rock band na hrvatskoj glazbenoj sceni kojeg čine Marko Kuhar i Bruno Antolić. Dvojica glazbenika i prijatelja dugogodišnji su entuzijastični sudionici nezavisne scene koji su konačno udružili snage kao drums&bass duo. Prošle godine predstavili su se sjajnim singlovima ”Prsa će kosti čuvati” i ”Hvala, zavijam ipak sam” što je publika s oduševljenjem prihvatila.

Odličnim novim singlom ”Skromnost nikad nije bila fer” najavili su debitantski album ”Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem” koji će svjetlo dana ugledati 19. ožujka. Sigurni smo da će novoobjavljeni singl impresionirati ljubitelje žestokog rock zvuka.

”Skromnost nikad nije bila fer je naša prva pjesma koju smo sklepali. Kad smo ju dovršili, znali smo da Šiza ima smisla i da nas dvojica šljakamo i više nego odlično. Zrokali smo ju u prvom pokušaju. Sjela je ko’ budali šamar! Nismo si tu prvu probu ništa niti rekli, al pogledom smo si davali do znanja da je to to!” napisali su dečki na svom Facebook profilu.

(Izvor teksta i fotografije: Facebook profil Siža)