Jubilarno 10. izdanje Regius festivala u Šibeniku!

Regius festival u uvali Martinska ove će se godine održati od 9. do 11. srpnja, a na festivalu će nastupiti Goran Bare & Majke, Mimi Mercedez, Urban & 4 i mnogi drugi. 

Na glavnoj pozornici, u dva dana festivala nastupit će ukupno 12 izvođača, a organizatori su u petak otkrili da će prvog dana festivala nastupiti Goran Bare & Majke, grupa Svemirko, Mimi Mercedez, Tam, Živac Maradona i Diskodelija. U subotu, 10. srpnja na binu se penju Urban & 4, Grše, Bore Balboa, Klinika Denisa Kataneca, Barbara Munjas i Mali Japanac.

 

Organizacija jubilarnog izdanja festivala ostvarena je u suradnji s portalom muzika.hr, prema kojoj je popis izvođača na glavnoj festivalskog pozornici odabrao osnivač i urednik tog portala Edo Plovanić.

Na drugoj festivalskoj pozornici, tijekom trodnevnog festivala nastupit će 30 DJ-eva, a posjetitelji će moći slušati raznovrsnu glazbu, od dubstep, grime i trance glazbe do funka i disca.

Ulaznice po cijeni od 160,00 kuna uključuju i trodnevni festivalski kamp, a potražiti ih možete u prodajnom sustavu Entrio.

(Izvor: Hina.hr, Entrio.hr, Unsplash.com)