”Knjiga svuda i svima” od 10. do 15. studenog

Knjiga svuda i svima projekt je Zajednice nakladnika i knjižara HGK koji će se održati od 10. do 15. studenog putem online platforme i u brojnim knjižarama. Sajamski program i promotivne cijene sa Zagrebačkog velesajma sele u online okruženje i u gotovo sve knjižare u Hrvatskoj.

Na stranicama Zajednice nakladnika i knjižara bit će objedinjene stranice svih izdavača u Hrvatskoj gdje će se preko internetskih trgovina prodavati knjige, a sajamska prodaja bit će premještena u sve knjižare diljem Hrvatske. Premium program moći će se pratiti uživo, online ili na Trećem programu HRT-a.

“U projektu će sudjelovati više od 120 knjižara iz cijele zemlje, knjige će se nuditi po akcijskim, sajamskim cijenama, a čitatelji će ih moći kupiti preko posebne web stranice na portalu Zajednice nakladnika i knjižara HGK. Uz to ćemo nuditi i poseban Premium program preko trećeg programa HRT-a i našeg YouTube kanala kroz koji će birani autori predstavljati svoje naslove”, rekao je predsjednik Zajednice nakladnika i knjižara HGK Slavko Kozina.

Organizatori su ZNK HGK, a suorganizatori Ministarstvo kulture i medija te Grad Zagreb.

Izvor fotografije: Unsplash.com