Knjižara Fraktura i CineStar predstavljaju novi kino-koncept “Cinema Book Club”

Godina pred nama obiluje filmovima snimljenima prema knjigama, što je nadahnulo CineStar da nam predstavi novi kino-koncept – Cinema Book Club.

Cilj Cinema Book Cluba jest predstaviti filmove koji su snimljeni prema književnim djelima i povezati ova dva vida umjetnosti.

Prvi Cinema Book Club održat će se od 27. do 30. siječnja u Kaptol Boutique Cinema, a na programu će biti filmovi Mračna kći, premijerno Ulica noćnih mora i Igra ljubavi i mržnje.

Pokraj raznih skrivenih prigodnih iznenađenja za posjetitelje na ukupno 36 projekcija ova tri filma na Kaptolu, 27. siječnja možete sudjelovati na književnoj večeri o fenomenu Elene Ferrante. Dodatno, u subotu 29. siječnja, u crvenoj boutique dvorani prepoznatljivoj po knjigama koje krase njezine zidove, a koja ima kapacitet svega 56 fotelja, organizirana je jedinstvena projekcija koja osim filma uključuje i knjigu Mračna kći (u izdanju nakladničke kuće Profil) te piće u baru.

Partneri Cinema Book Cluba su Barcaffe i Knjižara Fraktura; u baru ćete moći kušati nove okuse kave jer mnogi znaju da je čarolija knjige još posebnija uz okus omiljenog crnog napitka, a Knjižara Fraktura sve posjetitelje zagrebačkog Cinema Book Cluba daruje posebnim popustom od 25 kn koji se može iskoristiti do 31. ožujka.

Posjetitelji Cinema Book Cluba u drugim CineStar dvoranama diljem Hrvatske dobit će popust na online-kupnju na fraktura.hr u istom razdoblju.

Sve detalje o programu i ulaznicama možete pronaći ovdje.

(Izvor, foto: Fraktura press)