Koncert: Ivana Kindl – HGU Stream Sessions, 8. travnja 2021.

U suradnji s Ministarstvom kulture i medija RH, iz domene radionica i koncerata uživo pred publikom, Hrvatska Glazbena unija prebacila se na digitalni online format – live stream, koji će se emitirali putem njihovog YouTube kanala https://youtu.be/198T_X_mg90 i dijeliti preko Facebooka i drugih društvenih mreža.

U novom terminu nastup uživo održat će poznata glazbena umjetnica, vokalna solistica Ivana Kindl, u četvrtak 8. travnja 2021., s početkom u 18:00 sati, uz prateći sastav vrhunskih instrumentalista: Alen Križaj bas gitara, Dominik Žagmešter klavijature, Luka Banić gitara, i Luka Maričić bubnjevi.

Ivana Kindl jedna je od naših najdojmljivijih vokalistica koja ove godine slavi 20 godina glazbene karijere. Na sceni se nametnula r’n’b hitom ‘Ja neću biti kao druge‘ koja je u počecima karijere osvojila sve vrhove tadašnjih top lista, a bila je br. 1 i u popularnoj emisiji Hit depo. Iza sebe ima četiri studijska i dva live albuma, dva Porina, pobjedu na Zadar festu 2005., nagrade za hit mjeseca, te brojne nastupe s bendom diljem Hrvatske.
Poznata je po energičnim nastupima uživo i sjajnim interpretacijama koje oduševljavaju publiku.
Na jesen izdaje svoj peti studijski album za Universal Hrvatska, a zadnjih 5 godina plesni synth pop singlovi poput ‘Dobra stvar’, ‘Sve istine i laži’, ‘Ima nade’, ‘Divovi ljubavi’ i dr. osvajaju visoke pozicije na nacionalnoj hr top 40 ljestvici.