Kristian Marolt na moderan način obradio veliki hit Natali Dizdar “Ne daj”

Moderni electro pop ritam, buduća hrvatska pop zvijezda Kristian Marolt i veliki hit Natali Dizdar sve su što vam treba ovog ljeta. “Ne daj” je prvi veliki hit nevjerojatne Natali, tada u istoj fazi karijere kao i danas Kristian. Bilo je to 2004. godine kada je Kristian imao samo 10 godina, a danas, 17 godina kasnije, ovaj osebujan mladić spreman je odvesti “Ne daj” u klubove ili barem ispred njih.

Kristian se uspješno transformirao i zaplesao u modernom spotu s retro duhom kojem je posebnu dimenziju dao plesni electro pop zvuk. On je u spotu zapravo u dvostrukoj ulozi, onoj uglađenoj kakva je originalna verzija pjesme “Ne daj”, te onoj prpošnoj i zaigranoj kakva je moderna obrada. Cover pjesme Natali Dizdar “Ne daj” rađen je u produkciji Gorana Kovačića i Vrisak studija čime je dobila duh jednog novog vremena dostojnog svjetske electro pop scene.

Ovaj cover realiziran je u sklopu novog projekta CMC Televizije, pod nazivom CMC Stars, u kojem mlade zvijezde u usponu moderno obrađuju poznate već hitove domaćih izvođača.Foto:

Andrea Kovač/CR press

Izvor: Croatia Records press