KulaKula festival u Trogiru okuplja poznata imena hrvatske glazbene scene

Prvi vikend u kolovozu tradicionalno je rezerviran za boutique festival KulaKula u Trogiru koji okuplja najveća imena hrvatske glazbene scene. Festival je smješten na dvije lokacije – hotel Brown Beach House i kula Kamerlengo, a ove će se godine održati od 04. do 07. kolovoza.

Glazbeni festival u srijedu, 04. kolovoza, otvorit će jedna od najpoznatijih hip hop grupa u Hrvatskoj – TBF! O njihovom nastupu iz 2019. godine na bazenu Brown Beach House hotela priča se i danas, a sigurno smo da će i ove godine biti jednako uspješni. Na pozornici će im se pridružiti vrhunski tvorci ljetnih hitova – Kkuzma & Shaka Zulu.

U petak, 06. kolovoza, na pozornicu dolazi pobjednik posljednje sezone showa ”The Voice” i ovogodišnji dobitnik Porina za najbolji rock album – Vinko Ćemeraš & Talvi Tulli. Rock spektakl nastavit će nastup Urbana i njegove četvorke, koji su 2006. godine održali nezaboravan koncert na Kuli Kamerlengo.

Festival će zatvoriti pop diva hrvatske glazbene scene Vesna Pisarović kojoj će se pridružiti i DJ Rea. Zajedno će slušateljima pružiti divnu glazbenu večer punu plesnih hitova.

Ulaznice su dostupne u prodajnom sustavu Entrio.hr i uredu TZ Trogir. Ulaz je dozvoljen uz EU Covid potvrdu ili negativan antigenski test. Testiranje je uključeno u cijenu ulaznice i moguće ga je napraviti na ulazu u festival.

(Izvor fotografije: Entrio.hr)