KULTURAN ULIČNI FESTIVAL pod prozorima zagrebačkih kvartova

Svake subote i nedjelje tijekom mjeseca rujna, pod prozore stanovnika Sloboštine, Sigečice, Španskog i Kvatrića, Kulturan ulični festival dovodi izvođače ulične i cirkuske umjetnosti.

Festival je posvećen uličnoj izvedbi, lokalnim umjetnicima i lokalnom stanovništvu. Cilj mu je prezentirati urbanu kulturnu uličnu i cirkusku umjetnost po kvartovima grada Zagreba, te istovremeno dati izvedbeni prostor lokalnoj umjetničkoj sceni. Djeci i odraslima predstavlja majstore koji su svoj zanat “brusili” na raznim festivalima, ulicama i u raznolikim situacijama.

Kompletan program dostupan je na mrežnim stranicama organizatora i na facebook stranici, a mi Vam donosimo aktualnosti predstojećeg vikenda:

SIGEČICA, Park Rapska ulica kod Doma zdravlja

Subota 12.rujan.2020

18 h

Milica

Milica je klaunska predstava o ženi koja gdje god da dođe osjeća se kao kod kuće. Baš ovaj trenutak je njena stanica na proputovanju. Tu će prostrijeti kućicu koju nosi u koferu, s vama nazdraviti, objedovati, probuditi i razbuditi uspavane vratolomne junake….

Milica će nesebično podijeliti svoj neobični, obrnuti, nespretni i šareni svijet.

Klaunica: Petra Bokić

19 h

Emilio Dangerus show

To je cirkuska predstava u kojoj će publika pronaći humor, sreću, adrenalin ….

Nedelja 13.rujan.2020

18 h

Mrs & Mr Frantic

Dobrodošli u svijet komedije i cirkusa!

Mr. i Mrs. Frantic vas vode na putovanje u kojemu ćete vidjeti mađioničarske trikove, začuđujuće akrobacije„žene-gume“, ples sa hula hoopom i vatrena iznenađenja. Iz minute u minutu ovaj duet donosi nove glumačke transformacije i glazbu uživo. Ali to jošnije sve – u nekim od posebnih trikova koje nudi ovaj ulični show moći ćete i sudjelovati. Dođite i zavirite u zabavni svijet koji će vam promijeniti dan!

19h

Tontorino

Tontorino je žongler/zabavljač iz Samobora. Izvodi šou u kojem žonglira s lopticama, čunjevima, diabolom, vatrenim štapom (firestick) i bakljama. Vozi i monocikl.

Izvodi: Tomislav Kozarčanin

Photo: freepek