Kutija knjiga – novi projekt izdavačke kuće Ibis grafika

Poznata zagrebačka izdavačka i grafička kuća Ibis grafika djeluje od 1995. godine te je zaslužna za prijevod i objavu brojnih hrvatskih i stranih knjiga i slikovnica. U njihovom izdavaštvu objavljene su kultne dječje slikovnice, poput onih Julie Donaldson i Kęstutisa Kasparavičiusa. Osim izdavačkom i grafičkom djelatnošću, Ibis grafika aktivno se bavi promicanjem književnosti i čitanja putem brojnih radionica, predstavljanja i projekata.

Ove godine Ibris grafika odlučila je napraviti korak naprijed u izdavaštvu i napraviti Kutiju knjiga u kojoj za svoje ”male” čitatelje pripremaju mjesečnu dozu knjiga i slikovnica. Izbor knjige i tematskog poklona iznenađenje je po izboru urednika koje stiže na vaš prag!

Prva poklon kutija napravljena je za naljepše doba godine i nosi naziv Božićna kutija. Cijena kutije je 149,00 kuna (uz uključenu dostavu) a naručiti je možete putem maila: narudzbe@ibis-grafika.hr. Osim toga, Ibis grafika pripremila je još jedno iznenađenje. Kutije naručene do petka, 18. prosinca, ulaze u nagradnu igru u kojoj je moguće osvojiti još jednu dodatnu knjigu na poklon. Što vas sve očekuje u Božićnoj kutiji? Pogledajte u nastavku!