Lisinski Atrium – otvoreni Lisinski!

Udarci potresa i valovi korona virusa koji nas zapljuskuju već više od godine dana prisilili su mnogobrojne klubove, ustanove, koncertne i kino dvorane na zatvaranje.  Dobar dio njih, pa tako ni 47 godina stara Koncertna dvorana Lisinski, nisu ostali imuni na  nesretna događanja pa već gotovo godinu dana, uz minimalne pauze žive u tišini.

Nedaćama usprskos, u Lisinskom se odlučuju prekinuti tišinu i vratiti glazbu, kazalište i ples u dvoranu koja je oduvijek bila sinonim za vrhunska glazbena događanja.  Oštećeni svod dvorane zamijeniti će otvorenim nebom u Atriju, u kojem će Zagrebačka filharmonija za manje od mjesec dana svečano otvoriti ciklus Lisinski Atrium.

„Nastavljamo graditi mostove i razmicati granice, povezivati različite umjetničke vrste, glazbe, osjećajnosti, ukuse i vrijednosti. Nitko to ne može niti čini bolje na jednome mjestu i u jednome programu kao Lisinski. Sada nam je doista samo nebo granica, a zvijezde putokaz.“ – poručuju iz Lisinskog.

Od samih početaka, ciklus je zamišljen kako bi publici predstavio najpopularnije ansamble i umjetnike, pa se i ovogodišnji ciklus Lisinski Atrium nastavlja sa izvrsnim izvođačima i predstavama.

Amira Medunjanin, Marko Tolja, Lado, Zdenka Kovačiček & Greenhouse Blues Band, samo su dio izvođača koji će nastupiti u nadolazećem ciklusu Lisinki Atrium. Pojedinačne ulaznice svih programa dostupne su na blagajnama Lisinskog te online na www.lisinski.hr.

Pratite događanja na našoj web i Facebook stranici i budite u toku sa događanjima u Atriumu –  novoj zagrebačkoj pozornici osvojene slobode.