LJETNE NOĆI Teatra Exit

Jedanaestu godinu zaredom zagrebačku ljetnu kulturnu ponudu upotpunjuju  Ljetne noći Teatra EXIT, teatra osnovanog 1994. godine s ciljem širenja kulturne ponude u Zagrebu, Hrvatskoj i inozemstvu.

Ljetne noći Teatra Exit organizirane su u dva bloka:  od 5. srpnja do 2. kolovoza, i  od 25. kolovoza do 6. rujna.  “Svi ljubitelji kazališta koji su propustili prvi dio Ljetnih noći jer su bili na ljetovanjima, ali i oni koji nisu propustili ovu kazališnu ljetnu manifestaciju te žele ponoviti doživljaj, moći će u drugom dijelu Ljetnih noći Teatra Exit uživati u predstavama u prekrasnom ambijentu dvorišta Muzeja za umjetnost i obrt i krajem kolovoza te početkom rujna”, poručuju iz Exita.

U 13 dana, koliko traje drugi dio Ljetnih noći Teatra EXIT, održat će se 18 izvedbi i 9 različitih naslova, a u drugi dio 25.8. u 20.00 sati uvest će nas predstava “Ja,tata!” u izvedbi Rakana Rushaidata.  Izvedbe se  nastavljajuju brojnim  drugim hit predstavama poput “Kako misliš mene nema?” „Buđenje“ i “Njuške”.

Sve informacije o programu i predstavama nalaze se na www.teatarexit.hr.