Ljubavnici imaju novu romantičnu baladu ”Suza ledena”

Kao i svake godine, mjesec ljubavi rezerviran je za novu pjesmu Ljubavnika, a sudeći prema prvim reakcijama na društvenim mrežama i streaming servisima ”Suza ledena” pravi je pogodak. Ova vesela petorka već je puno puta osvojila YouTube, a s novom baladom u 15 sati od objave imaju više od 15 tisuća pregleda!

Suza ledena opet je proizašla iz pera pjevača Marija Regelje, no ovaj puta mu je pomogla i Antonija Šola.
“Glazbu sam napravio ja, a tekst sam slagao zajedno s Antonijom. Mislim da dobro funkcioniramo kao tim. Antonijina ženska perspektiva i moja muška zapravo su sjajna kombinacija da pjesma lakše dođe i do žena i do muškaraca. Aranžman smo povjerili Luki Kovačiću jer on je naprosto najbolji za to”, kazao je Mario Regelja koji je s dečkima snimio i sjajan spot za novu pjesmu.

Video spot se snimao u Gradskom kazalištu Jastrebarsko, a sve pod redateljskom palicom Matije Škalića, Tomislava Katanca i Igora Stankovića.
“Korona je napravila svoje. Nema više ljudi na setu kao nekada. Ovoga puta smo svi zasukali rukave – dečki, njihov menadžer i ja. Sami smo složili scenu i mislimo da imamo sjajnu priču. Odlučili smo se i za green key efekt i mislim da smo uspjeli na najbolji način prenijeti emociju pjesme. Zapravo, super je kada svi radimo sve. Tako više cijenimo ono što smo napravili. Ima ova korona svojih mana, ali ima i prednosti – povezuje ljude”, ističe Matija Škalić, sve popularniji mladi redatelj.