Luka Nižetić predstavio novi singl “Ostani dite”

Luka Nižetić u svom novom singlu “Ostani dite” donosi najbolje od svega što volimo u plesnim, pozitivnim i ljetnim melodijama juga. Branimir Mihaljević koji potpisuje glazbu i Mario Mihaljević zadužen za tekst sa splitskim glazbenikom nastavljaju s prepoznatljivim receptom zarazne melodije i “good vibe” emocije koje smo već doživjeli u Lukinim provjerenim hit naslovima “Ludilo brale” i “Ae”. Riječ je o petom singlu Lukinog nadolazećeg studijskog albuma čiji se izlazak očekuje u prvoj polovici 2022.

– Ljeto nam je pred vratima i mi smo spremni. Nastavljamo dalje s provjerenim zvukom Mediterana i tekstom koji šalje jednu divnu poruku za koju ne treba previše objašnjenja, dovoljno je samo reći ‘Ostani dite’. Uživao sam kako u realizaciji pjesme tako i u snimanju videobroja. Nije mi bilo teško staviti se u ulogu djeteta, skakati po lokvama, ludirati se i plesati, a da me ljudi na ulici čudno ne gledaju – smije je Luka.

Prateći video za čiju su ideju, snimanje i režiju bili zaduženi FIlip i Slađana Gržinčić snimljen je u jednome danu na ulicama Zagreba, a o samom konceptu FIlip je rekao: “Moram priznati da sam prvi put slušajući pjesmu pomislio da je Luka napravio pjesmu o meni. Stvarno se držim filozofije da svi moramo ostati djeca u duši i ne uzimati stvari previše k srcu, jer je prekratak taj naš život za beštimanje i nerviranje, tako da Slađani i meni nije bilo teško osmisliti scenarij koji bi pratio tako veselu pjesmu. Spot je zamišljen kao sanjarenje jednog dječaka, odnosno zamišljanje da je odrastao čovjek koji bez obzira na svoje obveze nije zaboravio zadržati dječju bezbrižnost”.

U spotu se u ulozi oca pojavljuje glumac Frano Mašković dok su plesni dio koreografkinje Larise Lipovac Navojec uspješno odradili plesači plesnog centra TALA – Christian NujsterDora ŠestoDorotea SokolićMarla MihićElla BrekaloVito Mlinarić i Lukas Đuras.

Izvor: Luka Nižetić press