“Malac genijalac” – škola mentalne aritmetike s kojom su jednako oduševljena i djeca i roditelji

Malac Genijalac međunarodni je edukacijski program mentalne aritmetike namijenjen razvoju kognitivnih sposobnosti i intelektualnih potencijala djece. Jedina škola u Europi koja primjenjuje originalni japanski program Mentalne aritmetike – HIKARI 光, program jedinstvene i efikasne metode koja potječe iz Japana, zemlje kolijevke mentalne aritmetike.

Upisi u program “Malac genijalac” su u tijeku, nastava se održava u malim grupama u tri različita programa:  za didaktičko matematički sustav  odnosno program “Numicom” nastava se održava u grupama od 6 do 8 polaznika, za “Hikari” program mentalne aritmetike u grupama od 6 do 12 polaznika,  kao i za  “Super um”, program namjenjen obogaćivanja znanja iz matematike i razvijanjuu vlastitih mentalnih kapaciteta.

Malci genijalci uče kroz zabavu i igru u opuštenoj atmosferi, a nastavni sati kreativno su osmišljeni, uzimajući u obzir individualne potrebe svakog djeteta.
Nastavni sadržaj i način računanja drugačiji je od bilo čega što su djeca ikada vidjela pa je učenje zanimljivo i izazovno.

Program djeluje na 11 lokacija diljem Hrvatske, a sve informacije o programu i upisima možete pronaći na mrežnim stranicama https://malacgenijalac.hr/