”Malo sreće” nova balada talentiranog Tadeja Špeha

Sjajnim nastupom na ovogodišnjem izdanju Zagrebačkog festivala Tadej Špeh napravio je prvi korak na svom glazbenom putu. Suradnja s Mirom Buljanom i Sonjom Buljan rezultirala je zapaženom pjesmom Želim ti sreću, a talentiranom pjevaču osigurala je iznimno dobar početak pjevačke karijere.

Novom ljubavnom pjesmom naziva Malo sreće Tadej nastavlja otkrivati svoj senzibilitet i zavidne vokalne sposobnosti, ponovno uz pomoć autorskog para Buljan. Za realizaciju video spota zaslužna je Medvid produkcija, a posebnu vrijednost spotu dala je njegova kćer Mila koja tumači jednu od uloga.

Objavu novog singla Tadej je obilježio potpisivanjem ekskluzivnog ugovora s izdavačkom kućom Croatia Records koja će mu pružiti podršku u ostvarenju glazbenih snova. Inspiriran velikanima poput Olivera i Petra Graše, nastojat će doprinijeti stvaranju nečeg lijepog i jedinstvenog na domaćoj glazbenoj sceni.
Iznimno sam sretan što sam u svojoj drugoj pjesmi ponovno ostvario suradnju sa sjajnim autorskim parom Buljan. Miro i Sonja zaista su mi pomogli da dam ono najbolje od sebe, a siguran sam da će publika to znati prepoznati. Mislim da je zaista važno shvatiti koje su stvari u životu najvrjednije i koliko je malo potrebno da budemo istinski sretni, to bi bila poruka mog novog singla.“, rekao je Tadej. (Croatia Records)