Marina Novi, prva marina s pet sidara

Marina Novi s pet sidara svojim vrhunskim dizajnom i najmodernijim tehnološkim rješenjima postavlja nove standarde nautičkog života na hrvatskom Jadranu i šire. Smještena je u neposrednoj blizini gradske luke Novog Vinodolskog, a udaljena je svega nekoliko koraka od očuvane stare gradske jezgre.

Gotovo idealan zemljopisni položaj, blizina zračnih luka, te glavnih cestovnih i morskih pravaca, učinili su Novi Vinodolski savršenom lokacijom za izgradnju luksuzne Marine Novi.

Izgrađena je po najvišim standardima luka nautičkog turizma i prva je hrvatska marina koja od 2018. godine ponosno nosi najvišu kategoriju za marine i luke – 5 sidara, ispunjavajući uvjete sukladno odredbama Zakona, nadležnog pravilnika, kao i uvjete za kategorije marine iz skupine luka nautičkog turizma.

Raspolaže s 214 vezova, od čega 204 u moru za plovila dužine 18 metara, s tranzitnim vezom za plovila dužine do 40 metara te 10 vezova na suhom. Travel lift nosivosti 40 tona, licencirani servis svih vrsta brodskih motora, servis za elektriku i elektroniku, cjelodnevna usluga čuvarsko-mornarske službe, 24-satni videonadzor i proactiv boat care sustav nadzora plovila, tjedno izvještavanje vlasnika plovila o stanju broda, parkirna mjesta pod videonadzorom za vlasnike brodova, Wi-Fi pokrivenost cjelokupnog područja marine samo su dio uslužnih pogodnosti koje pruža Marina Novi.

Moderno uređeni ugostiteljski objekti, cafe bar Gat i restoran Admiral, gostima marine pružaju vrhunski doživljaj. Ulaz u marinu čini velika recepcija koju krasi moderni, minimalistički dizajn, a tri luksuzna uređena apartmana, s 5 zvjezdica, jamče iznimnu udobnost.

Vanjski bazen s direktnim pogledom na more i otok Krk te beauty centar s bogatom ponudom pružaju nezaboravna iskustva opuštanja, a trgovina nautičke opreme zadovoljit će i najzahtjevnije potrebe. Prozračna, konferencijska dvorana, kapaciteta za 80 osoba, omogućuje organizaciju svih poslovnih događanja po najvišim standardima kvalitete, uz osiguranje jedinstvenog doživljaja.

Osluškujući potrebe nautičkog tržišta na udaljenosti svega jedan kilometar od Marine Novi gradi se nova suha marina kojom će se proširiti postojeći kapaciteti te omogućiti pouzdano čuvanje plovila.