Marko Kutlić i Arija Rizvić zajedno u spotu za novu pjesmu ”Budi moja noć”

Marko Kutlić, jedan od najtalentiranijih hrvatskih izvođača nove generacije, predstavio je novu pjesmu pod nazivom ”Budi moja noć”. Pjesma predstavlja novi i drugačiji zvuku od onoga na kojeg su slušatelji do sada navikli a potpisuje je Marko u suradnji sa Vjekoslavom Dimterom i Damirom Bačićem dok su za aranžman i glazbenu produkciju zaslužni Dragan Brnas-Fudo i Ante Gelo.

Pjesmu prati i zanimljiv videospot u kojem se uz Marka pojavljuje i mlada redateljica i glumica Arija Rizvić, s kojom je Marko nedavno pobijedio u HRT-ov showu Zvijezde pjevaju. Videospot je snimio i režirao Josip Ninković.
O novoj pjesmi Marko je rekao: “Sretan sam što nakon skoro godinu dana izlazim s novom pjesmom iza koje mogu stati glavom i bradom. Drago mi je da sam na njoj imao priliku surađivati s Damirom i Vjekoslavom. Pjesma je drugačija od onog što sam do sada radio jer sam još uvijek u potrazi za zvukom koji me najbolje opisuje. Sama pjesma govori o osjećaju koji je većina ljudi imala priliku jednom u životu osjetiti, a to je onaj osjećaj kad čezneš za nekim, a nemaš mu/joj to hrabrosti reći. Posebno me veseli što spot krasi moja draga prijateljica i kolegica iz showa Zvijezde pjevaju, Arija Rizvić, s kojom je kao i uvijek, bilo zabavno i ugodno surađivati.”

Arija je također izrazila zadovoljstvo novom suradnjom s Markom: “Sretna sam što sam dio priče i spota Markove nove pjesme i što nas dvoje nakon pobjede u HRT-ovom showu Zvijezde pjevaju opet surađujemo, ali ovaj put kao glumci. Spot smo snimali na prekrasnim lokacijama Gorskog kotara i uživali smo snimajući, i sviđa mi se što se u spotu postigla pomalo snovita atmosfera i jedan poseban ‘vibe’ kao što ga ima i sama pjesma. Prvi put kada sam čula pjesmu odmah mi je ušla u uho i vjerujem da će biti veliki hit na radijskim postajama.”

(Izvor: Croatia Records)