Massimov ”Mali krug velikih ljudi” pobjednik Dana najbolje domaće glazbe

Massimov ”Mali krug velikih ljudi” pobjednik je petog po redu Dana najbolje domaće glazbe kojeg organizira Narodni radio. Posljednja srijeda u mjesecu siječnju rezervirana je za proglašenje najbolje pjesme po izboru slušatelju. Publika je ovog puta titulu najbolje pjesme u 2020. godini dodijelila Massimu i njegovom sjajnom hitu ”Mali krug velikih ljudi”. Pjesma je rezultat izvrsne suradnje Massima i Ivana Dečaka, pjevača grupe Vatra, koji je zaslužan za tekst pjesme.

”Ja cijelo vrijeme radim za publiku i sve to što radim prolazi kroz njihov tekst vremena ili ne. Komunikacija s publikom je konstantna i tu i tamo te publika i nagradi s time da im se i neka pjesma svidi. Na moju sreću, ima puno mojih pjesama koje su se narodu i dopale. Moram reći da je ova nagrada i Ivanu Dečaku i meni, zajedno sa svima koji su radili na albumu, strašno važna.” rekao je Massimo.

Osim Massima, na Danu najbolje domaće glazbe nastupili su i Franka, Petar Grašo, Kedžo, Vanna, Zsa Zsa i Hiljson Mandela, Marko Kutlić, Pravila igre, Antonia Dora i Alen Đuras, što možete pogledati na You Tube kanalu Narodnog radia.

(Izvor: Narodni radio, Pixsell)