Medea i Tedi Grubica pjesmom izrazili svoju ljubav

Pjesma “Tebi pripadam” novi je duet glazbenog para Medeje i Tedija Grubice. Riječku pjevačicu i porečkog pjevača krase sjajni vokali, a nakon nekoliko singlova kojima su se predstavili publici odlučili su snimiti zajedničku pjesmu. Svoje osjećaje ne samo da su pokazali u privatnom životu već su ih i otpjevali, a videospot je snimila MedVid produkcija. I ne samo to, pjesmu su i zajedno napisali, Medea je autorica stihova, a Tedi autor glazbe i aranžmana. Pjesma i spot premijerno su emitirani baš na Valentinovo, dan kad s posebnom pažnjom želimo pokazati voljenima kolika je naša ljubav.

Medeina profesionalna karijera započela je prije nekoliko godina kad je debitirala na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku 2018. godine s pjesmom “Moja je ljubav plava”, a do danas je objavila nekoliko uspješnih singlova: “Rođendan”, “Stranci u našoj sudbini”, “Zamijenimo strane” te duet s Damirom Kedžom “Ne mogu iz dana u noć”. Iza njenih pjesama stoje jaki autori poput Miroslava Buljana, Duška Rapoteca Ute, Nenada Ninčevića, Ivana Zečića, Miroslava Zečića, Ivana Popeskića i drugih.

Pjevački potencijal Tedija Grubice također su vrlo brzo prepoznali eminentni autori: Nenad Ninčević, Grigor Koprov, Aleksandar Valenčić, Dušan Šarac i drugi, a  dosadašnji singlovi “Suvenir”, “Tako san ti obeća”, “Još si u krvi” vrlo su brzo osvojili publiku. Na MIK-u 2020. godine odnio je prvu nagradu s pjesmom “Fala ti ča si blizu”, a prošle godine debitirao je na Zagrebačkom festivalu s pjesmom “Ne vjerujem da postojiš” za koju je sam napisao tekst.