Mejaši osvojili priznanje za srebrnu nakladu albuma Sexy ritam

Veliki uspjeh Mejaša, odnosno tamburaša u starkama ili drmeš punkera kako ih nazivaju, za albuh Sexy ritam objavljen 2016. godine. Naime, u studiju diskografske kuće Croatia Records, direktor Želimir Babogredac uručio je Mejašima priznanje za srebrnu nakladu albuma čime je još jednom potvrđena uspješnost ovog benda. Album čine mnogi hitovi poput pjesama Zorica, Zavela me Ana, Bolji nego ikad, 5-6 piva, Sexy ritam ili suradnje s Crvenom jabukom na pjesmi Noćima, danima.

“Nismo stvarno očekivali da će album dosegnuti ovoliki uspjeh, ali smo jako sretni zbog toga. Osjećaj je fenomenalan, pogotovo u digitalno vrijeme, a ovo je potvrda da ono što radimo doista radimo dobro. Išli smo korak po korak, dobro smo promišljali i svaka pjesma je zahtijevala maksimalnu posvećenost. Bili smo pravi tim, preživjeli smo sva ona teška vremena, ali nikad to nije bilo na uštrb onoga što radimo. Ponosni smo na album koji smo napravili i ovom prilikom volio bih zahvaliti gospodinu Babogredcu, Nikolini Mazalin i ostaloj ekipi Croatia Recordsa jer da nije bilo podrške s njihove strane možda bi bilo manje elana i truda na svemu ovome”, rekao je pjevač Mejača Edo Drakulić, a Nikola Bosilj, koji se uz Denisa Dumančić promaknuo i u sjajnog autora pjesama, rekao je kako je lijepo dobiti priznanje za pjesme koje su ostavile traga među velikim brojem publike te se i danas u velikom broju emitiraju na radijskim postajama.
“U današnje doba lijepa je stvar da netko tiražno, koncertno i hitovima bude dominantan. Mejaši su upravo to potvrdili i raduje me ovaj trenutak dodjele priznanja”, istaknuo je direktor Croatia Recordsa, Želimir Babogredac.

Album Sexy ritam možete kupiti po cijeni od 49 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa i u webshopu, a na istim mjestima možete potražiti i novi album Nova godina po cijeni od 79 kuna. (Croatia Records)