Mia predstavila novi spot za pjesmu “Pomalo slučajno”

“Pomalo slučajno” sedmi je singl s Mijinog albuma “Sretan put” nominiranog u kategoriji najboljeg pop albuma za glazbenu nagradu Porin. Glazbu i tekst potpisuju Vjekoslav Dimter, Mia Dimšić i Damir Bačić dok su za aranžman zaslužni Vjekoslav Dimter i Ivan Pešut.

“Pjesma ‘Pomalo slučajno’ bavi se, kao što naslov i kaže, slučajnostima, pojavom koja me ne prestaje fascinirati i najčešći je motiv moje inspiracije i rasprava s prijateljima. U slučajnosti kao takve zapravo ne vjerujem, ali ljudskom oku se svaki mali korak i svaki mali potez kistom na slici života čine slučajnim. Barem pomalo slučajnim. Ipak, ne mislim da u tom vrtlogu postoji bilo kakva nasumičnost – čak i u nezgodama se trudim vidjeti balans i harmoniju koju je lakše uočiti ako se povremeno konzultiramo sa svojim mudrim unutarnjim glasom i intuicijom. Sve sam to pokušala izreći na jednostavan i bezbrižan način kroz malu ljubavnu priču i nadam se da će pjesma slušateljima podići raspoloženje”poručila je Mia.

Režiju i scenarij spota potpisuje Boris Sekulić kojem je ovo 10. spot za Miju.
“Sve je pomalo slučajno, svaki mali potez kistom slici daje smisao”, pjeva Mia, a ono što videospotu daje smisao je i koreografija Tine Walme koju izvode plesačice i plesači: Rebecca Krajnović, Ana Erić, Stjepan Cutvarić, Luciano Plazibat.

Izvor: Croatia Records