Mladi pjevač Dino Jelušić novi je član svjetski poznate grupe Whitesnake

Mladi hrvatski pjevač Dino Jelušić novi je član benda Whitesnake!

Bend je ovu senzacionalnu vijest podijelio na svojoj Facebook stranici, uz najavu turneje s grupama Europe i Foreigner za proljeće 2022.

“Prije dvije godine imali smo zadovoljstvo raditi s nevjerojatnim mladim glazbenikom u Zagrebu i otad smo ga držali na oku. Mislim da će on biti divan dodatak Whitesnakeu”, rekao je pjevač David Coverdale u najavnom videu turneje.

I sam Dino potvrdio je ovu sretnu vijest na svojim društvenim mrežama.
“Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda.”

Whitesnake je hard rock bend iz Engleske. Bend je osnovan nakon što je David Coverdale izašao iz Deep Purplea. Najviše su slave stekli svojim singlom “Here I Go Again” koji se još dan danas, iako je od njegove objave prošlo više od trideset godina, vrti na radijskim postajama. Inače, Whitesnake je prije dvije godine nastupao na Šalati u Zagrebu, gdje im je baš Dinin tadašnji bend Animal Drive bio predgrupa.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL, Facebook