Mnogi Drugi objavili pjesmu “Morem”

Zagrebački bend Mnogi Drugi upravo je objavio šesti singl s najavljenog drugog studijskog albuma. Riječ je o pjesmi “Morem” koja je bila standardni dio koncertnog repertoara, no u drugačijem obliku.
“‘Morem’ je pjesma koju već jako dugo želimo predstaviti publici i drago mi je da smo čekali malo duže. Kroz godine je poprimala razne oblike i mislim da je napokon dobila tu formu koju zaslužuje”, izjavio je Ante, gitarist benda i dodao: “Video koji ju prati isto ima posebno značenje, jer je sniman na istom mjestu kao i naš drugi album – kod Surke u Heinzelovoj. Taman kako smo privodili kraju snimanje albuma, tako je Surka saznao da mora iseliti van iz tog divnog prostora. Zato smo odlučili ovjekovječiti njegov studio, a i nas kako provodimo zadnje trenutke u njemu. Iz tog razloga smo htjeli da video bude nostalgičan, ali u isto vrijeme i pozitivan, s nekom nadom u nove početke, jer mislim da nam svima treba malo optimizma nakon proteklih godinu i pol dana.”

Režiju, kameru i montažu spota potpisuje Toni Mijač po konceptu Ante Jelinčića, dok je asistentica režije bila Laura Pascu. Za produkciju je zaslužan Ante Prgin Surka, a Mnogim Drugima opet su se priključile Nika Starčević i Tea Anzulović na pratećim vokalima. Prema dečkima iz benda, cjelokupni materijal za drugi album je snimljen i trenutno je u fazi miksa i masteringa te bi uskoro mogao ugledati svjetlo dana.

(Izvor, foto: CR press)