Na Netflix stiže moderna verzija Ane Karenjine!

Streaming servis Netflix u posljednje iznenađuje gledatelje ponudom filmova koji ne dolaze samo iz Amerike, već i iz Španjolske, Francuske i Njemačke. Uskoro na Netflix dolazi i prva ruska originalna serija snimljena po popularnom klasiku Lava Nikolajeviča Tolstoja. Riječ je o romanu ”Ana Karenjina” koji spaja ljubav, dramu i patnju.

”Anna K.” u modernom ruskom izdanju djelomično će se razlikovati od knjige i prethodnih ekranizacija koje smo imali prilike gledati. Naime, ona će sada biti dama iz visokog ruskog društva i supruga budućeg gradonačelnika, koja će se upustiti u ljubavnu vezu sa Vronskijem, nasljednikom aluminijskog carstva. Njihova veza će ugroziti obiteljske veze i društvene odnose, koji čine stupove moskovskog društva u 19. stoljeću.

”Dovesti Anu Karenjinu u Rusiju 21. stoljeća i istodobno je predstaviti cijelome svijetu na njezinu originalnu jeziku na Netflixu, za mene je ostvarenje sna.” rekao je scenarist Roman Kantor.

Glavnu ulogu će utjeloviti ruska glumica Svetlana Kodchenkova poznata po ulogama u filmovima ”Tinker Tailor Soldier Spy” i ”The Wolverine”.

(Izvor fotografije: Instagram)