Nagrađivani filmovi ”Pun mjesec”, ”Mare” i ”Otac” dostupni online

Od 01. prosinca 2021. godine na streaming servisu Ondemand.kinomeetingpoint.ba možete pogledati nagrađivane filmove ”Pun mjesec” Nermina Hamzagića, ”Mare” Andree Štake i ”Otac” Srdana Golubovića.

”Pun mjesec” redatelja Nermina Hamzagića film je o policijskom inspektoru Hamza koji u noći punog mjeseca dovozi suprugu u rodilište i vraća se na posao. U hodniku policijske postaje Hamza upoznaje dječaka Tarika, koji je istovremeno anđeo i demon i koji dovodi Hamzu u iskušenje. Hoće li se proročanstvo o noći punog mjeseca ostvariti?

Film ”Mare” Andree Štake priča je o neispunjenom životu žene i majke troje djece koja se nerijetko osjeća kao stranac u vlastitom domu. Žudeći za promjenom i nepoznatim ona promatra avione koji lete nebom iznad njene kuće. Kada se u susjednu kuću useli stranac, Mare će staviti svoj dosadašnji život na kušnju.

”Otac” Srdana Golubovića film je o ocu kojem nadležn vlasti oduzimaju djecu zbog njegovog siromaštva. To je priča o gubitniku i poraženom čovjeku koji pješke kreće na put od juga Srbije do glavnog grada i iz vlastitog očaja postaje heroj.

Izvor: Ondemand.kinomeetingpoint.ba