Najveća prodajna smotra suvremene umjetnosti u od 17. do 20.6. u Laubi

U Laubi se od 17. do 20. lipnja povodom četvrtog izdanja Boutique Art Faira Nesvrstani okupljaju svi najvažniji predstavnici umjetničke scene. U četiri godine postojanja, Nesvrstani su učvrstili svoju poziciju kao najveća smotra suvremene umjetnosti dostupne na prodaju u cijeloj regiji.

Ovogodišnje izdanje bit će veće i bogatije no ikad jer će čak 13 domaćih i internacionalnih galerija te 21 umjetnik prikazati pažjivo kurirani presjek suvremene umjetnosti dostupne na prodaju.

Tako ćete po povoljnim sajamskim cijenama biti u prilici nabaviti radove renomiranih umjetnika kao što su Julije Knifer, Lovro Artuković, Ivan Kožarić, Ivan Picelj, Edita Schubert, Marija Ujević Galetović, Zlatan Vehabović, Boris Bućan i drugi, kao i mladih zvijezda u koje vrijedi ulagati među kojima su Dominik Vuković, Emanuela Lekić, Miron Milić, Teo Kiš, Lorna Kijurko i Nikica Jurković.

Popratni program ni ove godine ne će razočarati, naime posjetitelji će moći sudjelovati u različitim zabavnim aktivnostima kao što su radionica sitotiska, kviz o umjetnosti i glazbi te panel o budućnosti umjetnosti. Ovu sjajnu umjetničku manifestaciju upotpunit će uvijek fantastičan glazbeni program koji ove godine uključuje koncerte bendova Kensington Lima, Koala Voice i Rolo, dok će kroz dan Funk Delegacija vrtiti ploče.

Svečano otvorenje za javnost održat će se u četvrtak 17. lipnja u 20 sati, a više informacija o programu i izlagačima saznajte na službenim web stranicama Nesvrstanih i Laube.

Foto: Lauba press

Izvor: Lauba press