Narodni radio priprema ekskluzivni koncert Vanne u tvom domu

A to možeš biti ti! narodni opet poklanja unique iskustvo – “Koncert u tvom domu”, a na vrata ti u srijedu, 8. rujna može doći glazbena diva Vanna.

Kuc, kuc…

– Tko je?

Vanna: – Stigla sam na koncert.

Zamisli samo tu uspomenu za cijeli život. Ipak je riječ o pjevačici koja je poharala top liste još prije gotovo 30 godina s pjesmom “Tek je 12 sati”, a u međuvremenu ostvarila status istinske glazbene dive. Iza nje su brojni hitovi – pjevala je   na spektakularnoj pozornici Eurosonga, nastupila i uz bok slavnog talijanskog tenora Bocellija, a sada se priprema za koncert u tvom domu.

Da, dobro si pročitao, ali krenimo redom. Razmisli kako ćeš pokazati ekipi s narodnog da baš tebi treba Vanna doći u goste.

Neka njezina pjesma obilježila ti je razdoblje života? Odabranicu svoga srca želiš zaprositi baš na Vanninom koncertu? Slaviš rođendan ili jednostavno život?

Kada složiš dobru priču, mentalno smjesti pozornicu u prostor, razmisli gdje bi najbolje pristajala. U dvorištu, vrtu ili možda na terasi? I vikendica može proći.

Kad si sve razradio, snimi kreativan video u kojemu navodiš razloge zbog kojih baš ti zaslužuješ privatni koncert glazbene dive, predstavi sebe, svoju obitelj i dom.

Ekipu s narodnog možeš upoznati i s prijateljima koje želiš pozvati na koncert. Ovo je Vannin nastup za tebe pa su sve ulaznice automatski u tvojim rukama.

Snimku objavi na Facebook zidu narodnog.

Uzet će se u obzir sve video prijave objavljene od sutra, 19. kolovoza, do 1. rujna. Proglašenje pobjednika je zakazano za 2. rujna.

Ako toga dana tvoje ime odjekne zemljom i doznaš da ćeš uskoro postati domaćin ekskluzivnog koncerta, znaj da će se za cijelu organizaciju pobrinuti narodni o svom trošku, a na tebi je samo da uživaš. Ipak ćeš ući u VIP klub rijetkih kojima su najveće zvijezde pjevale na privatnom koncertu.

– Očekujem čašicu vode i toplu dobrodošlicu raspoloženih ljudi koji su željni lijepih trenutaka provedenih sa mnom. Bit će nam ludoooo, obećava ti Vanna.

Ovakav dar daruje samo – narodni. U goste svojim slušateljima već su doveli Severinu, Petra Grašu, Ninu Badrić, Jelenu Rozgu i Danijelu Martinović.

“Užitak je gledati lica naših slušatelja kad im na kućni prag dođu velike glazbene zvijezde i pjevaju samo za njih. Već u prvim sekundama ‘Koncerta u tvom domu’ bude jasno da nastaju uspomene za cijeli život”, poručuje direktor narodnog Katijan Knok.

Ove godine je došao na red na Vannu i tebe, a u srijedu, 8. rujna sanjaj širom otvorenih očiju.

(Izvor, foto: Narodni radio PR)