Nedjeljna preporuka – romani Elle Kennedy

Proteklih nekoliko tjedana čitali smo romane Elle Kennedy i možemo reći da smo oduševljeni! Prvih nekoliko stranica svake knjige bilo je dovoljno da se zaljubimo u glavne likove –  popularne hokejaše koledža Briar. Riječ je o dva serijala knjiga – Off Campus i Briar U, a ukoliko volite New Adult ove su knjige pravi odabir za vas. U nastavku izdvajamo dvije knjige koje su nas posebno oduševile i koje ćemo zasigurno ponovno pročitati.

”Pokora”

Hunter Davenport čvrsto je odlučio – hokej i studiranje sada, žene poslije. Nakon što je uprskao prošlogodišnju hokejašku sezone zbog djevojke, ove godine neće ponoviti istu pogrešku. Međutim, zajednički projekt spojit će ga sa studenticom Demi. Demi Davis je ponovno slobodna nakon dugogodišnje veze i traži nekoga za zabavu. Pametna je, ima oštar jezik i odličan smisao za humor. Hoće li Hunter odoljeti Demi i održati obećanje samom sebi?

„Ova knjiga je prava poslastica! Osim što je toliko zabavna da vas na trenutke tjera da se smijete naglas, kemija između Demi i Huntera toliko je snažna da me čitanje držalo budnom do kasno u noć. Priča s dušom i srcem, duhovitim, vrckavim dijalogom i romansom od koje osjećate leptiriće u trbuhu, baš kao što smo i navikli od Elle Kennedy. Pokora je izvrstan dodatak mojem najdražem serijalu svih vremena!“ – Sarah J. Maas, autorica bestselera New York Timesa

”Potjera”

Svi kažu da se suprotnosti privlače. I očito imaju pravo, jer Summer i Fitz nemaju ništa zajedničko, osim što iskre između njih frcaju na sve strane. Fitz smatra da je Summer kraljica drame, što je upravo zadnje što mu treba u životu nakon burne rastave roditelja. Međutim, kada se Summer useli u njihovu studentsku kuću, biti će sve samo ne lako odoljeti joj.

“Ljubavna priča o suprotnostima koje se privlače, s puno humora (ono kad se smijete na sav glas), vrućih ljubavnih scena i očaravajuće, iskrene romanse… Kad kažem da Potjera sadrži sve to, onda to stvarno i mislim. Fenomenalno čitalačko iskustvo.”
~ Mary Dubé, USA Today

Knjige Elle Kennedy napisane su humorističnim, toplim i dirljivim stilom, tako da ćete ih teško ispustiti iz ruku. Uživajte!

(Foto: Unsplash.com)