Nina Badrić predstavlja ljetni hit – “Ja još uvijek imam istu želju”

Nakon svevremenskih hitova “Rekao si”, “Da biram”, “Ratujem s tugom” i “Volim te volim” glazbena diva, Nina Badrić publici otkriva novi singl – “Ja još uvijek imam istu želju”. 

Ususret toplijim danima i, čini se, ležernijoj svakodnevici Nina i njezin tim pripremili su pravi ljetni hit. Naime, pjesma “Ja još uvijek imam istu želju” plesnog je i zaraznog ritma i ne oskudijeva pozitivnim i zaraznim stihovima. Iako umjetnici najbolje stvaraju kada je svijet oko njih idealan 48-godišnja Nina Badrić, koja je napisala tekst i autor je glazbe zajedno s Predragom Martinjakom, napravila je pjesmu koja ima samo jednu misiju, a to je rasteretiti ljude u ovim turbulentnim vremenima.

– “Pjesmu sam napisala neposredno prije ovog ludog perioda u kojem smo se svi našli i nekako snašli, no kako je korona zaustavila sve, a najviše nas glazbenike tako sam je stavila na čekanje za neka bolja i sretnija vremena. Mislim da je sada pravo vrijeme za nju jer nosi jednu pozitivnu, nepretencioznu poruku. Nadam se da će pronaći i svoj put do publike” – rekla je Nina o novom singlu za koji je video spot režirao Dario Radusin.

Nakon promocije nove pjesme “Ja još uvijek imam istu želju”, Ninu očekuje uzbudljivo koncertno ljeto. Turneju započinje 2. srpnja u Opatiji gdje stiže na Ljetnu pozornicu. Zatim 4. srpnja, baš na njezin rođendan, Nina poklanja Splitu veliki gala koncert i pjeva najljepše pjesme Splitskog festivala. Na repertoaru će se naći “Skalinada”, “Vraćam se tu” i mnoge druge nezaboravne melodije s ovog omiljenog festivala. Već 9. srpnja Nina stiže u Varaždin5. kolovoza je na trgu u Makarskoj, a 6. kolovoza na Velikoj ljetnoj pozornici u Međugorju.

Foto: Nina Badrić press

Izvor: Nina Badrić press