Nova adventska lokacija u centru zagreba – Akademija (Advent u ALU)

U subotu, 27. studenog u 18 sati otvara se nova atraktivna lokacija ovogodišnjeg zagrebačkog Adventa.

U prekrasnom parku Akademije likovnih umjetnosti, Ilica 85, od 27.studenog do 1. siječnja uživat ćemo uz bogat glazbeni program, čarobni božićni vrt te nezaobilazne adventske mirise klinčića i bogatu gastro ponudu.

Zajednički naziv ovog zimskog festivala je Akademija.

Park ALU je u posljednje dvije godine profiliran kao prostor umjetničkih izložbi, koncerata i ostalih glazbeno-scenskih izvedbi, a u formi pravog “christmas gardena” ovog prosinca visoko podiže ljestvicu atraktivnosti adventskih programskih sadržaja.

Nipplepeople, Boris Štok, Svemirko, pocket palma, Kukus, Drito iz Akademije, Whateverest, DJ Indy, Stanko Bondža, Sinke Fresh…, samo su neki od izvođača koji će ove zime nastupiti u sklopu festivala Akademija.

Dodatni sadržaji poput prodajne izložbe slika Plati i nosi, dječjeg festivala Eko Limach Fest i brojne kulinarske radionice garantiraju dobar provod. Posebna atrakcija lokacije su svjetlosni efekti i deseci tisuća lampica, stalna postava izložbe skulptura 12 velikih hrvatskih kipara (od Meštrovića do Augustinčića).

Za više informacija o samom programu, satnicama i gastro ponudi, pratite Facebook stranicu i Facebook event Adventa u ALU.

Ulaz na sve koncerte i programe je besplatan. Na ulazu je potrebno pokazati digitalnu EU Covid potvrdu, ovlašteni rezultat negativnog antigenskog testa ne starijeg od 48h ili dokaz o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci. Na samom ulazu neće biti testiranja.

(Izvor, foto: Facebook)