Nova pjesma “hit” ekipe: “Ili Si ili Nisi” – Alen Vitasović, Marco Grabber, Ivan Arnold i Ričard

Alen Vitasović + Marco Grabber + Ivan Arnold = hit. Formula je to hita koja se pokazala uspješnom prilikom stvaranja neslužbene himne pandemije “Oštarije su mi zaprli”, iza koje stoji spomenuto glazbeno trojstvo. Ovog puta spojila ih je netrpeljivost prema neispunjenim političkim obećanjima, stoga su stvorili hit “Ili Si Ili Nisi”, u kojem glavnu ulogu uz Vitasovića ima i YouTube fenomen Ričard.

Momci novim radiofoničnim singlom “Ili Si Ili Nisi” izražavaju gnjev prema političarima koji serijski štancaju silna obećanja koja na kraju ne ispune. U slučaju da vam se kosa na glavi diže od samog spomena na politiku, pjesma je ipak puno snažnijeg značenja od same zasićenosti političkih obećanja. Naime, sam naziv pjesme reflektira pitanje “Jesi li pošten ili nisi”, čime se slavi ljudska iskrenost za koju ponekad imamo dojam da je raritetna pojava. Unatoč svojim usponima i padovima, Alen ovom pjesmom ističe kako se nema namjeru “kambijati” (promijeniti) te kako je uvijek iskreno govorio ono što mu je na umu.

U življenju stilom “što na umu, to na drumu”, Vitasovića podržava njegov zadarski prijatelj Ričard, pravog imena Enio Meštrović. Riječ je o poznatom zadarskom performeru koji reputaciju “čovika od naroda” nema samo u Zadru, već i diljem Hrvatske gdje stotine tisuća Hrvata nasmijava na YouTubeu i TikToku svojim skečevima.

Spot je snimila i montirala ekipa iz NuNu Production-a, Danijel Bartolić i Marijana Banko, uz pomoć dodatnih snimaka Davora Erga, Marca Grabbera i Lea Dovranić.

Foto: Youtube screenshot

Izvor: Dancing Bear Records press