Nova pjesma i spot mladog splitskog glazbenika Elvisa Sršena Noe

Iz radionice mladog splitskog glazbenika Elvisa Sršena Noe stiže nam pravi glazbeni dragulj. Pjesma “Budan sanjam” nastala je prije 8 godina i originalna verzija zamišljena je samo na akustičnoj gitari i na engleskom jeziku.

„Dugo nisam znao šta bih s njom jer se nije uklapala u to što sam tada radio. Tako nedovršena je čekala svoj trenutak sve do 2019. kad smo je Vojan Koceić i ja izvukli s dna moje ladice i udahnuli joj novi život s modernijim aranžmanom. Priča oko pjesme je krenula u jednom drugom vremenu, a dovršena je u sadašnjem u kojem sam napokon sretan i tako sam i napisao hrvatsku verziju.“- rekao je NoA.

Spot je djelo redatelja Deana Bubića. „Spojili smo neke moje i njegove ideje i snimali spot u Trogiru u parku Park Garagnin-Fanfogna i u Splitu. Željeli smo kontrast hladnoće gradskih zidova i toplinu prirode. Glavna glumica je mlada i sjajna Mia Juričić koja zna pjesmu od njenog nastanka do sada i sjajno se snašla u svojoj ulozi. Prethodno su u mojim spotovima bile njezine sestre Petra i Doris Pecotić i njihov pas Simba. Moja Splitska obitelj.“ – rekao je NoA.

Noin rad možete pratiti putem njegovih društvenih mreža – Instrgama i Facebooka.

Foto: Menart press

Izvor: Menart press