Novi album Bajage i Instruktora u prodaji i na vinilu

Novi studijski album legendarnog Bajage i njegovih Instruktora, “Ovaj svet se menja”, u prodaji je kao bogato opremljeno vinilno izdanje. Radi se o 180-gramskoj vinilnoj ploči u likovno sjajno opremljenom gatefoldu za koji je zaslužan Vukašin Marković. Svaki kupac na poklon dobiva i download code s kojim može preuzeti cijeli album u mp3 formatu. Novi, trinaesti studijski album u prodaji je na vinilu po cijeni od 130 kuna, a možete ga nabaviti u svim prodavaonicama Croatia Recordsa te svim bolje opremljenim CD shopovima diljem regije. Album je također dostupan na svim streaming servisima, a svaka pjesma je dobila i prateći lyric video.

Album otvara naslovna pjesma ”Ovaj svet se menja”, a od ostalih tu su nove verzije hitova Zdravka Čolića, ”Tvoje oči” i ”Moja draga”, ”Ja sam se ložio na tebe” koju je Bajaga napisao još kao član Riblje čorbe, ”Ni na nebu ni na zemlji”, naslovna pesma iz istoimenog filma, ”Otvorena vrata” iz istoimene serije, kao i ”Mladost” iz predstave Ženidba i udadba, s djelomično izmijenjenim tekstom i posvećenoj velikim Arsenu Dediću. Osim spomenutih tu su i dvije pjesme nastale ove godine za potrebe filma Hotel Beograd, publici već dobro poznata ”Darja” u duetu s Milošem Bikovićem i ”Kako se to naziva”.

Album ”Ovaj svet se menja” donosi devet pjesama, njih osam svima dobro poznatih, ali snimljenih i masteriranih ponovo. Radi se o televizijskim i filmskim hitovima, kao i onima iz mjuzikla te pjesama koje je Bajaga napisao za druge.

(Izvor: Croatia Records)