Novi filmovi i serije koji dolaze na Netflix u 2021. godini

U 2021. godini na najpoznatijem streaming servisu Netflix očekuje vas pregršt novih filmova i serija. U nastavku vam donosimo nekoliko naših favorita a ostatak pogledajte na linku.

”Malcom & Marie”

”Malcom & Marie” novo je ostvarenje redatelja Sama Levisona sa Zendayom i Johnom Davidom Washingtonom u glavnim ulogama. Nakon povratka sa premijere novog filma, producent i njegova djevojka suočavaju se sa tenzijama i problemima u naizgledad savršenoj ljubavnoj vezi.

”To All The Boys: Always and forever”

Treći nastavak popularne tinejdžerske romantične komedije ”To All The Boys I’ve Loved Before” prati Laru Jean Covey i Petera Kavinskya čija je lažna veza prerasla u stvarnu ljubavnu vezu. Laru i Jean čeka završno polugodište u srednjoj školi, maturalni ples i odlazak na fakultet. Hoće li prebroditi sve probleme koji će im se naći na putu saznajte 12. veljače kada film dolazi na Netflix.

”Riverdale”

U rubrici ”Coming next week” nalazi se dugoočekivana peta sezona poznate mladenačke serije ”Riverdale” u kojoj skupina srednjoškoloca otkriva mračne tajne skrivene iza naizgled savršenog gradića u kojem žive. Serija je prožeta turbulentim odnosima, ljubavnim vezama, odrastanjem i tajnovitom misterijom.

https://www.youtube.com/watch?v=3DN4-LZFZtc&ab_channel=Riverdale

”The Dig”

Drama ”The Dig” temelji se na romanu Johna Prestona u kojemu za vrijeme Drugog svjetskog rata u Velikoj Britaniji udovica poziva arheologa da joj pomogne iskopati misterioznu tvorevinu koja se nalazi na njezinom zemljištu. Naići se na povijesno nalazište koje će promijeniti povijest i budućnost Britanije.

”50 m2”

Nova, uzbudljiva i napeta turska serija ”50 m2” prati čovjeka koji u želji da otkrije svoju prošlost izdaje sebi blisku osobu i preuzima drugi identitet u maloj gradskoj četvrti Istanbula.

(Izvor: Unsplash.com)