Istražili smo nove filmove i serije na Netflixu

Najpoznatiji i najveći streaming servis na svijetu, Netflix, svakog mjeseca gledatelje iznenađuje novim filmovima i serijama. Istražili smo filmove i serije koji možemo pogledati u ožujku.

”Moxie”

Poznata glumica, komičarka i voditeljica Amy Poehler producentica je i glavna glumica filma u kojem se tinejdžerice bore protiv seksizma i neugodnog okruženja u školi. Neugodna iskustva potaknut će grupu djevojaka, na čelu sa mladom Vivian, da pokrenu pokret pod nazivom ”Moxie”. Vivianin uzor je majka Lisa, koju glumi Amy Poehler, koja se u svojim tinejdžerskim danima borila za slobodu i prava žena. Film sadrži snažnu poruku te ga vrijedi pogledati.

”Ginny and Georgia”

Otvorena i slobodnoumna Georgia i njezino dvoje djece, Ginny i Austin, sele se u drugi grad kako bi započeli novi život. Međutim, novi početak prepun je zabavnih uspona i padova. Inteligenta Ginny se pokušava prilagoditi životu u novom gradu dok njezina majka Georgia želi konačno srediti njihove živote ali pritom koristeći laži i prevare.

”To All The Boys: Always and Forever”

Treći nastavak popularne tinejdžerske romantične komedije ”To All The Boys I’ve Loved Before” prati ljubavnu vezu Lare Jean Covey i Petera Kavinskya. Laru i Petera čeka završno polugodište u srednjoj školi, maturalni ples i odlazak na fakultet. Hoće li prebroditi sve probleme koji će im se naći na putu saznajte 12. veljače kada film dolazi na Netflix.

”Crazy About Her”

Nakon ludo provedene noći, Adri i Carla pozdravljaju se uz obećanje da se više nikada neće vidjeti. Nakon nekoliko dana razmišljanja o Carli, Adri shvaća da ju ne može pustiti i prijavljuje se u mentalnu bolnicu gdje Adri živi.