Novi glazbeni projekt ”Digitalna spajalica”

Hrvatska diskografska udruga u suradnji s popularnim radijskim voditeljem i glazbenim urednikom Zlatkom Turkaljem Turkijem krenula je u kreiranje novog glazbenog projekta ”Diskografska spajalica”. Cilj ovog projekta je putem zanimljivih i sadržajnih intervjua predstaviti talentirane izvođače i izvođačice, kako one kultne tako i one najnovije na hrvatskoj sceni. Intervjui će se objavljivati dva puta mjesečno pod perom poznatog voditelja koji će svojim dugogodišnjim iskustvom čitateljima predstaviti ono najbolje od hrvatske glazbe i kulture.

”Jako me veseli ovaj glazbeni projekt u kojem su povezane sve karike važne za uspjeh jedne pjesme, autora i izvođača. Razgovori o glazbi danas i u zlatno vrijeme diskografije siguran sam kako će pomoći talentiranim ljudima koji su originalni, kreativno buntovni i znaju što žele. Naši razgovori o glazbenoj produkciji i stvaralaštvu namijenjeni su svima kojima je glazba više od zabave. Glazbenicima kojima se vrata pozornice teško ili nikako ne otvaraju, jer ih ne zanima sudjelovanje u talent showu, nisu spremni na kompromise samo da da bi bili na TV-u ili u nekom glazbenom timu u kojem će najmanje biti svoji“ rekao je Zlatko Turkalj.

Jedva čekamo predstaviti ovaj projekt kojim ćemo reflektirati sve aspekte diskografske industrije, one prepoznatiljive i one malo slabije poznate. Ako vas zanima glazba u njenoj punoj veličini, od umjetničke pa sve do praktične strane, i ako ste oduvijek bili tip osobe koji je ‘htio znati više’, pridružite nam se u čitanju inspirativnih intervjua s našim najdražim glazbenicima!” rekli su iz Hrvatske diskografske udruge.

Više o novom projektu saznajte na službenoj stranici Hrvatske diskografske udruge i njihovim društvenim mrežama.

(Izvor: Hrvatska diskografska udruga,