Novi naslovi koji dolaze u hrvatska kina u ožujku

Početkom ožujka u hrvatska kina dolaze brojni novi filmski naslovi. U nastavku izdvajamo nekoliko favorita koje vrijedi pogledati.

”Djevojka koja obećava”

”Djevojka koja obećava” film je o mladoj djevojci Cassie (Carey Mulligan) kojoj je nesretan događaj na fakultetu promijenio život i karijeru. Ona od živi dvostruki život, danju radi kao konobarica u lokalnom kafiću a noću traži osvetu. Cassie odlazi u barove pretvarajući se da je u alkoholiziranom stanju i nalazi muškarce koji je žele iskoristiti. Međutim, ona je sasvim trijezna i spremna za osvetu. Neočekivani susret omogućit će Cassie da ispravi sve nepravde iz svoje prošlosti i započne novi život.

”Mauritanac”

Braniteljica Nancy Hollander (Jodie Foster) preuzima slučaj Mauritanca Mohamedoua Oulda Slahija (Tahar Rahim) koji je optužen da je angažirao teroriste koji su zabili avione u tornjeve World Trade Centra 11. rujna 2001. godine. Salahi je bez optužnice i suđenja šesnaest godina zatočen u američkom vojnom zatvoru Guantanamo Bayu. Nancy Hollander i njezina suradnica Teri Duncan (Shailene Woodley) suprotstavit će se vojnom tužitelju Stuartu Couchu (Benedict Cumberbatch) koji traži smrtnu kaznu.

”Hodajući kaos”

Radnja filma smještena je u budućnost u kojoj Todd Hewitt (Tom Holland) upoznaje djevojku Violu (Daisy Ridley) koja se iznenada sruši na njegov planet na kojem su sve žene nestale a muškarci vode borbu sa ”Bukom”, silom koja stavlja na vidjelo sve njihove misli. Todd obećaje Violi da će je zaštiti ali pritom će morati otkriti vlastitu unutarnju moć i tamne tajne planeta.

”Boss level”

Umirovljeni vojni specijalac Roy Pulver (Frank Grillo) svakog dana proživljava noćnu moru koja završava njegovom nasilnom smrću od strane nepoznatih plaćenika ili bijegom od istih. Svakim novim buđenjem, Roy prikuplja informacije koje bi ga trebale dovesti do odgovora zašto mu se to događa i tko ga želi ubiti. U filmu glumi odlična glumačka postava koja uključuje Mel Gibsona, Naomi Watts i Annabelle Wallis.

(Izvor fotografije: Freepik.com)