Novi naslovi u nakladništvu Mozaik knjige

Nakladnička kuća Mozaik knjiga, kao jedna od najvećih izdavačkih kuća u Hrvatskoj, zaslužna je za objavu velikog broja hrvatskih i svjetskih bestselera. Budući da je siječanj rezerviran za opuštanje i odmaranje od blagdana i proslava u nastavku vam donosimo nekoliko novih naslova u nakladništvu Mozaik knjige.

”Urareva kći”

”Urareva kći” autorice Kate Morton priča je o ubojstvu, tajnama, krađi ali i umjetnosti, ljubavi i gubitku. Davne 1862. godine skupina mladih umjetnika predvođena Edwardom Radcliffeom dolazi u Birchwood Manoor na obali Temze u želji da provedu ljeto stvarajući nova djela. No umjeto toga, jedna žena biva ustrijeljena, druga nestaje zajedno s bogatstvom, a Edwardov život je uništen. Godine 2017. Elodie Winslow, mlada arhivistica u Londonu, pronalazi torbu u kojoj se nalaze fotografija žene u viktorijanskoj odjeći i crteži Birchwood Manoora. Zašto joj je ta žena toliko poznata? Saznajte u uzbudljivom romanu Kate Morton.

”Kuća na hridi”

Kriminalistička priča Lucy Clarke ”Kuća na hridi” u čitatelju će izazvati napetost, uzbudljivost i paniku. Od kada se preselila u novu kuću, Elle osjeća da nešto nije kao prije te da ju netko promatra. Tko je to u njezinoj glavi? Tko otkriva njezinu prošlost i tajne?

”Grijesi jednog vojvode”

”Grijesi jednog vojvode” ljubavni je roman autorice Suzanne Enoch. Sebastian Griffin, vojvoda od Melbourna, jedan je od najmoćnijih ljudi u Engleskoj koji se savršeno pobrinuo za cijelu svoju obitelj te ga prati glas pristojna čovjeka. Josefina Katarina Embry ljepotica je koja tvrdi da je princeza daleke zemlje, što visoko društvo olako prihvaća. Sebastian osjeća da Josefina nešto skriva, no ne uspijeva odoljeti njezinom šarmu i ljepoti.

”Neodoljivi vojvoda”

”Neodoljivi vojvoda” prva je knjiga iz serijala ”Ljubavne rime” spisateljice Elizabeth Boyle. Nad ženama engleskog sela Kempton nadvilo se prokletstvo. Naime, ako se udaju, taj će brak završiti tragedijom. Za Tabithu Timmons to je odličan izgovor, jer o braku nema najbolje mišljenje. Međutim, Tabitha saznaje da će naslijediti veliko bogatstvo ukoliko se uda za cijenjenog gospodina Barkwortha. No, tada se Tabithi na putu nađe vojvoda od Prestona koji želi Tabithu izbaviti iz dogovorenog braka. Hoće li Tabitha slijediti svoje srce ili sigurnost?

”Nešto crveno pokraj ceste”

”Nešto crveno pokraj ceste” iznimno je hvaljeni roman Anne Tyler o pogrešnim pretpostavkama, drugim šansama i snazi osjećaja koje razvijamo prema drugima. Micah Mortimer mušakarac je u srednjim godinama koji se cijeli život pridržava jednakih pravila i rutina. Međutim, jednog dana Micah saznaje da se mora iseliti iz stana i otkiva tko mu je otac. Takav će saznanja promjeniti način njegova razmišljanja.